Στην συνολική αυτή προσπάθεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν:

– Η αυθόρμητη συνεισφορά με την παρουσία τους όλων των μελών του Χορευτικού Χαρίλαος Τσιγώνιας υπό τον συντονισμό του προέδρου του Συλλόγου Χρυσόστομου Μανιά για την ανάδειξη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και των παραδόσεων του νησιού.

– Η φυσική παρουσία των ειδικών του κανό και η προσφορά πλάνων απο τους Γιωργο Λίλα και Adriana Eyzaguirre καθώς και οι δηλωσεις τους για την επιλογή του νησιού της Ιθάκης ως προορισμό εναλλακτικού τουρισμού.

Η φιλοξενία του Κωστα Κανέλλου στο σπιτι του και η περιήγηση στον περιποιημένο αμπελώνα του και τα μελήσσια με σκοπό την διαφήμιση των ντόπιων προϊόντων.

Η αυθόρμητη συνεισφορά και υποστήριξη των επαγγελματιών, των ντοπιων κατοίκων αλλά και των απανταχού Ιθακισίων ενισχύσε την προσπάθεια αυτή και θα συνεχίσει να ενισχύει και κάθε μελλοντική κοινή προσπάθεια ανάδειξης του νησιού της Ιθάκης.

Τέλος,
Η Τουριστική Επιτροπή του Δημου Ιθάκης ευχαριστεί τον δημοσιογράφο Γιωργο Γρηγορόπουλο και το συνεργείο του για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν . Βρισκόμενοι σε διαρκή κίνηση ανάμεσα σε λιμάνια, βουνό, παραλίες και χωριά κατάφεραν μεσα σε στενά χρονικά περιθώρια να συλλέξουν πλάνα/σχόλια από ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και όχι μόνο του νησιού το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται απο την απευθείας σύνδεση στο προχθεσινό δελτίο του σταθμού, συνεχίστηκε με την προ ολίγού προβολή νέου αφιερώματος και θα συνεχίσει με προβολές σε πρωινές, μεσημεριανές αλλά και Σαβαττοκυριακάτικες εκπομπές.
Νεο ραντεβού με μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής ορίστικε για τους επόμενους μηνες.

Στην προσπάθεια για την ανάδειξη του νησιού συμμετέχουμε όλοι!!
Επιπλέον βήματα εξωστρέφειας ακολουθούν..!!

ΙΘΑΚΗ… ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΟΝ ALPHA..!!ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΉΘΗΚΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ…

Gepostet von Konstantinos Karavias am Dienstag, 19. Mai 2020