«Ρε Γιώργο, δεν μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες…» – Κόλαφος ο Αχιλλέας Μπέος κατά Λιάγκα (Video)

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος τα έβαλε με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως ο παρουσιαστής και η ομάδα του λένε βλακείες.

Παράλληλα, ακόμα ένα ξέσπασμα για τους ομοφυλόφιλους είχε ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας πως «ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας».

Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Τόσο αυτοί που συμμετέχουν στην εκπομπή έχουν αδικήσει την πόλη του Βόλου. Ελπίζω και εύχομαι να διορθώσουν. Αν έχουν κάτι προσωπικό με εμένα, να χτυπήσουν εμένα. Κάντε ένα οδοιπορικό αν είστε μάγκες και να πάει ο Γιώργος στις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας. Θα κλάψει. Και μετά να δει τον Βόλο. Εμείς έτσι απαντάμε στα σχόλια.

Όταν αναφέρεται σε εμένα, και λέει για ανθρώπους πως ό,τι κι αν τους πεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για εμένα, είναι άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και κάνουμε παρέα, και κάθεται και λέει αηδίες… Ότι δεν με ανέφερε ο Οικονομόπουλος στην παρουσίαση μαζί με τον Αργυρό. Να ρωτήσετε τον Νίκο Οικονομόπουλο την άποψή του για εμένα.

συνέχεια στο athensmagazine