“Σάρωσε” η Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το απόλυτο χτένισμα & όλες στα κομμωτήρια ζητούν το νεο λουκ στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά hairstyles και απογειώνει τις μοναδικές εμφανίσεις της. Τα μακριά, πλούσια και κατάξανθα μαλλιά που έχει της δίνουν την δυνατότητα να δημιουργεί τους πιο περίτεχνους κότσους και μοναδικά wavy looks.

 

Ένα από τα αγαπημένα της hairstyles, είναι οι αλογοουρές. Αυτή την φορά, όμως στην εκπομπή της Super Katerina στο πλατό, του ALPHA, επίλεξε να κάνει ένα διαφορετικό χτένισμα. Η Κατερίνα άφησε κάτω τα κατάξανθα μαλλιά της κάνοντας τις άκρες ελαφρώς wavy. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων, ήταν η φράντζα, την οποία επίλεξε να την κάνει με φορά στο πλάι.

Το hairstyle της Κατερίνας είναι super θηλυκό και sexy. Είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε ένα event ή μία βραδινή έξοδο και να απογειώσει την εμφάνισή σου. Πώς θα πετύχεις το συγκεκριμένο look; Αρχικά θα πρέπει να κάνεις τα μαλλιά σου wavy. Στη συνέχεια κάνε χωρίστρα στο πλάι και… είσαι έτοιμη! Αμέσως, θα έχεις δημιουργήσει μία εικονική φράντζα ακόμα κι εσύ που έχεις χωρίστρα στη μέση.

πηγή: enimerotiko.gr