Ο Κώστας Κωστόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στον «Σασμό» σε απευθείας σύνδεση με το «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία παραμένει στο πόστο της στην εκπομπή από το σπίτι της, όπου βρίσκεται σε καραντίνα αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αφορμή για τη συζήτηση ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου στο Twitter.

«Το ότι θα δημιουργούσαμε τόσο πάθος και ένταση δεν τον περίμενε κανένας μας. Και σίγουρα λαμβάνεται υπόψη στο σύνολό τους (των tweets) η αίσθηση. Όμως, αν κάναμε αυτό που μας ζητάνε, δεν θα το βλέπαν. Δεν θα τους άρεσε».

Και επέμεινε ότι η τελική απόφαση για κατεύθυνση της σειράς είναι αποκλειστικά της δημιουργικής ομάδας και δεν κατευθύνεται από τις αντιδράσεις του κοινού.
«Το θέμα είναι πότε θα έρθει το end. Το end δεν είναι τέλος κάθε επεισοδίου. Είναι ένα και καλό».

Και βρίσκεται μακριά ακόμα.

«Δεν νομίζω ότι θα έχουμε φέτος end. Και για αυτό υπάρχει ένα μεγάλο debate: Αν θα ξεχειλώσουν ιστορίες. Παιδιά, δεν χρειάζεται να ξεχειλώσουν ιστορίες. Έρχονται καινούργιοι ήρωες. Μπαίνουν καινούργια γεγονότα.

»Το παρελθόν των ηρώων το έχουμε διερευνήσει. Το μέλλον είναι το θέμα. Υπάρχει η σκέψη να έρθουν συγγενείς της Βασιλικής που θα παρέμβουν και θα δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στο ζευγάρι. Οι συγγενείς πάντα προβλήματα δημιουργούν».

Ο Κώστας Κωστόπουλος περιέγραψε την εξέλιξη της σχέσης Μαθιού – Βασιλικής με ένα τραγούδι. «Το μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος νομίζω πως είναι αυτό που τους ταιριάζει».

Στο σημείο αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε αν το team της σειράς ανησυχεί ότι ο απομάκρυνση αγαπημένων ηρώων μπορεί να απομακρύνει και μερίδα του κοινού.
«Για να υπάρξει σασμός, πρέπει να υπάρξει και πόνος και θάνατος. Αυτό θέλουμε να καυτηριάσουμε. Ένα αγαπημένος πρόσωπο μπορεί να φύγει από τη ζωή χωρίς να φταίει τηρώντας μια παράδοση της ηθικής τάξης πραγμάτων της βεντέτας χωρίς λόγο. Θέλαμε από τη αρχή αυτόν τον συσχετισμό: Ότι κοιτάτε, αγαπάτε έναν ήρωα που θέλουμε να είναι αγαπητός και θα φύγει από τη ζωή.

»Η αγάπη του κόσμου θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει κάνει μόνο με τα πρόσωπα αλλά με το σύνολο της μυθοπλασίας μας».

Και τέλος, τι θα συμβεί με το ζευγάρι Αντώνη και Μαρίνας.

«Πως θα παντρευτούν τώρα που έρχεται ένα μεγάλο πένθος; Όταν μπαίνει στη μέση ο θάνατος τα πράγματα εκτοξεύονται δραματουργικά και οι εντάσεις που δημιουργούνται δεν είναι εύκολο να γεφυρωθούν. Και το ερώτημα είναι: Θα γεφυρωθούν, πού και πότε;

Δείτε και βίντεο εδώ

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΑνοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση των αντιικών χαπιών για τον κορονοϊό – Σε ποιους θα χορηγηθούν
Επόμενο άρθροΙθάκη: Μπήκαν 2 επιπλέον πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο στο Σταυρό (εικόνα)