Είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν. Ο Σασμός έκανε πρεμιέρα φέτος στην prime time ζώνη του ALPHA και κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό καταγράφοντας σημαντικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Η δημοφιλής σειρά του σταθμού ολοκληρώνεται την Τρίτη 5 Ιουλίου. Θα συνεχιστεί βέβαια και τη νέα σεζόν με δεύτερο κύκλο επεισοδίων λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει σημειώσει.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς αναμένεται να καθηλώσει.

Δύο θάνατοι αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Ο πρώτος είναι της γιαγιάς Ειρήνης η οποία φεύγει από τη ζωή λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου ένα δεύτερος θάνατος θα συνταράξει τους τηλεθεατές. Ο Άγγελος θα βρει τον θάνατο από την Καλλιόπη η οποία τον δολοφονεί αφού έχει πάρει μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειάς της.

Στον δεύτερο κύκλο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσθήκη νέων προσώπων. Μην ξεχνάμε ότι ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την ολοκλήρωση της σειράς από την πρώτη σεζόν.

Πηγή: dailymedia

Προηγούμενο άρθροΙθάκη: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΠΑΙΔΙΚΗ HELMEPA ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΛΑΤΡΕΙΘΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ.
Επόμενο άρθροΛουρδάτα: Ο Πάρης λείπει 7 μέρες-Δίνεται αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες να βρεθεί (εικόνες)