Σχέδια γάμου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Δείτε ποιος είναι ο τυχέρος

Μια ξεχωριστή περίοδο στη σχέση τους βιώνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, την οποία βλέπουν να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι ετοιμάζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες εξορμήσεις.

Ωστόσο, τα σχέδιά του δεν περιορίζονται μόνο στις αποδράσεις χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Realnews” και ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους.

Οι δυο τους εξετάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους την άνοιξη ή τις αρχές Καλοκαιριού του 2025.

Άλλωστε, όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για δυο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

«Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση από τον σύντροφό μου, και τρίτη και τέταρτη», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν έγινε γνωστή η επανασύνδεσή τους.

Μπορεί η παρουσιάστρια και ο αρχιτέκτονας να σκέφτονται τον γάμο, ωστόσο έχουν αποφασίσει ακόμη να μη συγκατοικήσουν και να έχει ο καθένας το σπίτι του.

«Μένουμε μαζί πολύ συχνά αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον Γιάννη, δε μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια, όπως τώρα», είχε πει σε άλλες δηλώσεις η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Η γνωριμία και ο πρώτος γάμος

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010, τότε που το μοντέλο και παρουσιάστρια ζούσε στην Αμερική. Ο γάμος τους έγινε πέντε χρόνια μετά στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Λίγο αργότερα χώρισαν, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήθελε να εστιάσει στην καριέρα της και η μεταξύ τους απόσταση κρίθηκε μη διαχειρίσιμη.

Πλέον, οι δυο τους συναντήθηκαν πάλι και είναι ευτυχισμένοι.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

πηγή: antenna.gr