Σε απίστευτη τιμή μόνο 19,99 ευρώ: Το επιτραπέζιο φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που θα φέρει retro αέρα στο καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα

Ανακαλύψαμε το φωτιστικό που θα δώσει retro vibes στο σπίτι σας.

Ο φωτισμός του σπιτιού είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία.

Είτε ζητάτε έντονο φως, είτε πιο χαμηλό μπορείτε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο φωτιστικό που θα δώσει σε κάθε δωμάτιο, μοντέρνο, κλασικό ή μίνιμαλ αέρα.

Το σωστό φως μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση ή να μας χαλαρώσει, ενώ ένα όμορφο φωτιστικό δίνει την απαραίτητη στιλιστική πινελιά στη διακόσμηση του καθιστικού και του υπνοδωματίου και να την απογειώσει.

Αν είστε σε διαδικασία που θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας και ψάχνετε ένα μοντέρνο και σύγχρονο φωτιστικό που θα αναβαθμίσει το interior design, τότε ίσως να έχουμε την ιδανική πρόταση για εσάς.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που θα φέρει retro αέρα στο καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε ένα φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ το οποίο σίγουρα θα αναβαθμίσει το στιλ του σπιτιού σας.

Έχει βάση σε χρυσό χρώμα και λευκό καπέλο, κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ και είναι ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα ή κάποια γωνιά του σαλονιού.

Χάρη στον διαχρονικό σχεδιασμό του ταιριάζει παντού, ό,τι design κι αν έχετε στον χώρο του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας.

Extra tip: Μπορείτε να συνδυάστε πολλά φωτιστικά της σειράς μαζί για να δημιουργήσετε ένα απαλό φως και μια ομοιόμορφη εμφάνιση σε κάθε γωνιά του σπιτιού δίνοντας έναν ρετρό αλλά και κλασικό αέρα στο σπίτι σας.

Δείτε το εδώ