Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ όταν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό του μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα όπλο κι ένα τέιζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20:00, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε εάν έχει κάτι παράνομο επάνω του, απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο, ένας εκ των αστυνομικών παρατήρησε ένα μαύρο τσαντάκι στη θέση του συνοδηγού. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν 2 γραμμάρια κοκαϊνης και ένα πιστόλι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι διαθέτει άδεια οπλοφορίας, αλλά τα χαρτιά δεν έχουν ανανεωθεί. Πρόσθεσε δε ότι διαθέτει όπλο καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή κ.Κούγιας, είπε ότι για το όπλο θα κατατεθεί αίτημα νομικής πλάνης, ενώ για τη μικροποσότητα ναρκωτικών είπε ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν είναι χρήστης και θα δοθούν εξηγήσεις για πώς βρέθηκε μέσα στο αμάξι.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι Νότης Σφακιανάκης, είπε στους Αστυνομικούς «μπράβο», «έτσι να συνεχίσετε να κάνετε τη δουλειά σας» ενώ σε ερώτηση τι ήταν αυτό το … «λευκό» που βρέθηκε στο αμάξι, απάντησε «αυτό που ξέρετε»

Πηγή: aftodioikisi.gr