Σήμερα από τις 6.30μμ σας περιμένουμεστην πλατεία ΑργοστολίουΑνάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο!

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας προσκαλείσήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Δεκεμβρίου από τις 6.30μμ στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι στην Γιορτή για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πύλες του και ξεκινά το μαγικό του ταξίδι. Στα ξύλινα σπιτάκια του οι μικροί µας φίλοι, θα χαίρονται με παιχνίδια, παραμύθια, κατασκευές και γλυκές λιχουδιές σε όλη την διάρκεια των γιορτών και κάπου εκεί θα συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου  Δένδρου  θα συνοδευτεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις.

  • Οι μαθητές του τμήματος σύγχρονου & μοντέρνου χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε συνεργασία με τους μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου μας εύχονται χορεύοντας Καλές Γιορτές με χορογραφίες των ημερών.
  • Η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο την Σταυρούλα Πολλάτου, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας εύχεται Χρόνια Πολλά.
  • Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας»,υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, σκορπίζει ήχους εορταστικούς και η πόλη γίνεται γιορτινή!
  • Στη συνέχεια καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο…με την ΜΑΛΟΥκαι το συγκρότημα της, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που εκτός από τις προσωπικές της επιτυχίες, ισορροπεί μεταξύ του Pop, Rock, Latin, Έντεχνου αλλά και του καλού λαϊκού τραγουδιού με βασικό άξονα την  διασκέδαση μας!!!

 

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, σήμερα Κυριακή από τις 6.30μμ, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ!

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές!

Ο Πρόεδρος τηςΚ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.&

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

  Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης