Σκυλίτσα για φίλημα: Επέστρεψε στο παλιό της σπίτι διανύοντας 100 χιλιόμετρα

Η Κλειώ εξαφανίστηκε πρόσφατα από το Όλαθ του Κάνσας και κατέληξε στην προηγούμενη κατοικία των ιδιοκτητών του, στο Λόουσον του Μιζούρι, από όπου είχαν μετακομίσει σχεδόν πριν από δύο χρόνια

ΗΚλειώ είναι μια 4χρονη σκυλίτσα, ράτσας λαμπραντόρ, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, καθώς διένυσε σχεδόν 100 χιλιόμετρα για να φτάσει στο παλιό σπίτι όπου έμενε με τους ιδιοκτήτες της, αφότου χάθηκε από το τωρινό τους.

Πιο αναλυτικά, το σκυλάκι εξαφανίστηκε πρόσφατα από το Όλαθ του Κάνσας και κατέληξε στην προηγούμενη κατοικία των ιδιοκτητών του, στο Λόουσον του Μιζούρι, από όπου είχαν μετακομίσει σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού, Κόλτον Μάικλ και η σύζυγός του βρήκαν την Κλειώ στην πόρτα της κατοικίας τους όταν επέστρεψαν από τις δουλειές τους. «Απλά καθόταν εκεί, περίμενε κάποιον», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά στο CNN.

Αφού εντόπισαν το τσιπ που έφερε η Κλειώ, βρήκαν και το όνομα των ανθρώπων στους οποίους ανήκει η σκυλίτσα και έτσι κατάλαβαν ότι πρόκειται για τους πρώην ιδιοκτήτες του σπιτιού τους. Το ζευγάρι από το Μιζούρι έψαξε το όνομα του ιδιοκτήτη στο Facebook και είδε μια ανάρτησή τους, που έλεγε πως ο σκύλος τους είχε εξαφανιστεί μία εβδομάδα πριν. «Του έγραψα ότι βρήκαμε τον σκύλο του, αλλά μόλις του είπα την διεύθυνσή μας, έμεινε άφωνος», λέει ο Μάικλ.

Κι έμεινε άφωνος γιατί η Κλειώ είχε ταξιδέψει 97 χιλιόμετρα από το Κάνσας έως το Μιζούρι, όταν χάθηκε, καθώς αυτό ήταν το σπίτι που θυμόταν και αναγνώριζε ως «δικό της». Είναι ή δεν είναι μια σκυλίτσα για φίλημα; Είναι!

Πηγή: ethnos.gr