Σοκάρει ο Νίκος Παππάς: “Μου είπαν ότι αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, δεν θα βγεις πουθενά”!

Μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο εξασφάλισε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού ήταν μάλιστα ανάμεσα στους δημοφιλέστερους υποψήφιους, όντας 10ος σε ψήφους ανάμεσα σε όλους τους ευρωβουλευτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς έλαβε συνολικά 126.868 ψήφους, με τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη και τον Νίκο Φαραντούρη να τον προσπερνούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε ζωντανά στο “Πρωινό” την Δευτέρα και αναφέρθηκε στην εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα αιχμηρά σχόλια που έκανε κατά της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως είπε ο Νίκος Παππάς, δεν εμφανίστηκε καθόλου στον Alpha πριν τις Ευρωεκλογές, καθώς του έβαλαν βέτο να βγει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε.

“Επέλεξα να μην εξαντλήσω τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, δεν έκανα ούτε μία. Με κόβανε επιτηδευμένα και μου λέγανε ότι αν δε βγω σε μια συγκεκριμένη εκπομπή στον Alpha, δε θα βγω πουθενά. Στην Τατιάνα Στεφανίδου. Τους είπα ευχαριστώ, δε θα βγω πουθενά. Δεν ήταν μόνο δικιά μου επιλογή. Είναι θέμα αισθητικής, δεν ήθελα να πάω σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου.

Δεν νομίζω πως ασχολείται και κανένας με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να επηρεάσει κόσμο. Νομίζω με βοήθησε αρκετά η Τατιάνα βαζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο. Η Τατιάνα Στεφανίδου κάποτε ασχολιόταν με την Τζένη Χειλουδάκη και τον Εθνικό μας σταρ” είπε ο Νίκος Παππάς.


πηγή: antenna.gr