Σοκάρει ο Σάκης Αρναούτογλου: Τότε θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων!

Καλεσμένος στην εκπομπή «The2nightshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου που πλέον ασχολείται και με την πολιτική και κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με το ΠΑΣΟΚ, αρχικά εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί χρωστάει την ενασχόλησή του με τα κοινά στη Φώφη Γεννηματά.

«Χρωστάω την απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική στη Φώφη Γεννηματά.

Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ”θέλω να κατέβεις”, ‘‘θέλω τη βοήθειά σου”. Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω, μου είπε ”θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε.

Γι’ αυτή τη γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και ανέφερε ότι εξαιτίας της υπογεννητικότητας που πλήττει την Ελλάδα, το έτος 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές έρευνες…

«Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει ”κόκκινο”. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί», ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

πηγή: thebest.gr