Σπίτι με το Mega-Ανατριχίλα: Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά και κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά το τραγούδι «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» του Μίκη Θεοδωράκη, στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», που θα προβληθεί σήμερα, Σάββατο, το βράδυ και προκαλεί συγκίνηση με την ερμηνεία της.

Η συγκίνηση της Μαίρης Χρονοπούλου

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της ηθοποιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει ένα δάκρυ κάπου προς την τελευταία νότα του τραγουδιού.

Η Μαίρη Χρονοπούλου προκαλεί συγκίνηση με την ερμηνεία της

Στη σκηνή ανεβαίνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες και ντύνουν με τη φωνή τους οι Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Άγγελος Θεοδωράκης, Αργυρώ Καπαρού, Βασίλης Λέκκας, Σαββέρια Μαργιολά, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Σιδηράς, Μπάμπης Στόκας, Θάνος Τζάνης, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τσιωνάς, ενώ ο Μανώλης Καραντίνης αναδεικνύει τις συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη.

Εκλεκτοί καλεσμένοι συμπληρώνουν το μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, όπως οι Σταμάτης Μαλέλης, Γιώργος Μονεμβασίτης, Γιώργος Βάλαρης, Αναστασία Βούλγαρη, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, Στεφανία Μεράκου, Κώστας Φιλιούσης, Γιάννης Μετζικώφ, Νίκος Καρατζάς, Λίνα Νικολακοπούλου και Γιώργος Λιάνης.

 

Ο Γιώργος Νταλάρας μιλά για τον δάσκαλό του Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρης Μπάσης αναφέρεται στη γνωριμία τους, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στέλνει το δικό του μήνυμα για τον σπουδαίο δημιουργό, ενώ από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει η παιδική – νεανική χορωδία του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας.

πηγή: enimerotiko.gr