Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το skirt suit της από τη Zara που θέλουμε να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας πριν εξαντληθεί!

Είναι λίγα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας στα οποία μπορούμε να βασιστούμε σε πολλές περιστάσεις όποιο κι αν είναι το dress code, και να είμαστε σίγουρες ότι θα μας προσφέρουν στιλιστική ασφάλεια, κομψότητα αλλά και στιλ. Τα κοστούμια της γκαρνταρόμπας μας είναι αναμφίβολα το two piece που μπορεί να παίξει τον hero item ρόλο, εξυπηρετώντας μας να πετύχουμε το στιλ που επιθυμούμε με ευκολία. Όσο πλησιάζουμε προς την εποχή της άνοιξης, όλο και αντιλαμβανόμαστε περισσότερο την επιθυμία να φορέσουμε τα πιο ανάλαφρα pieces της συλλογής μας, κάνοντας μας να αισθανθούμε το ανοιξιάτικο mood που επιθυμούμε.

Τα skirt suits είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε για τους ανοιξιάτικους μήνες και μια ιδανική εναλλακτική πρόταση στο κλασικό κοστούμι. Τα skirt suits, ή αλλιώς ταγιέρ, μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στις εμφανίσεις μας όπως και ένα κοστούμι που αποτελείται από παντελόνι, ενώ οι πολλές και διαφορετικές γραμμές που μπορούμε να βρούμε στην αγορά μας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το skirt suit που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας, τον σωματότυπο μας όπως και την περίσταση στην οποία θα το διαλέξουμε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα skirt suit από τη Zara το οποίο είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες stylish εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα skirt suit που αποτελούταν από mini λευκή φούστα και σταυρωτό μεσάτο blazer, και τα δύο σε λευκό χρώμα από τη νέα συλλογή της Zara.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το skirt suit της από τη Zara που θέλουμε να εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μαςΣταυρωτό μεσάτο blazer, Zara

 

Mini φούστα σατινέ, ΖαραMini φούστα σατινέ, Zara