Στέκεται «βράχος» δίπλα της: Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη συγκινεί & αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ένα με τον σύντροφό της

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σουσού” συνάντησε τον επί 25 χρόνια σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο, έξω από το νοσοκομείο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας. Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσε να είναι θα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ».

Το τραγούδι της Ζωζώς Σαπουντζάκη που συγκινεί τον σύντροφό της

Και συμπλήρωσε για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη «το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη. Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ή Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις».

πηγή: enimerotiko.gr