Τη δική τους Ιθάκη βρήκαν αυτό το καλοκαίρι (παρά τις κακές γλώσσες, που ήθελαν να περνούν κρίση στη σχέση τους) η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, με το ζευγάρι να κάνει διακοπές με ιστιοπλοϊκό στο νησί του Οδυσσέα, θέλοντας έτσι να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν έναν προορισμό που δεν είναι στους κοσμοπολίτικους, θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, και κάνουν τις διακοπές τους χωρίς συναντήσεις με παπαράτσι!

Ομως, η «Espresso» τούς πέτυχε στην παραλία Καντίνα, στον ονειρικό κόλπο στο Φιλιατρό! Και αν για κάποιους το σκηνικό είναι… απόκοσμο, μια και η παραλία είναι σε απόσταση αναπνοής από… μνήματα, αυτό δεν εμπόδισε το αγαπημένο ζευγάρι να ρίξει άγκυρα στον κόλπο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso»!

Εκεί, στα τιρκουάζ νερά της παραλίας που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον νεαρόκοσμο ο οποίος επιλέγει την Ιθάκη για τις διακοπές, Ματσούκα και Κόκκαλης απόλαυσαν την ηρεμία χωρίς την πολυκοσμία που συναντά κανείς σε παραλίες κοσμοπολίτικων προορισμών. Η ηθοποιός, φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό, απολάμβανε τον ήλιο ανάβοντας το τσιγάρο της στο φουσκωτό σκάφος που συνόδευε το ιστοπλοϊκό.

Και μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, η πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης και του θεάτρου κουβέντιαζε με τον Πέτρο Κόκκαλη (ο οποίος ήταν στην κουπαστή του ιστιοπλοϊκού) για το σενάριο ταινίας που έχει έρθει στα χέρια της, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να την ακούει προσεκτικά!

 

Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΑποδείξεις: Ποιες θα «δίνουν» έκπτωση φόρου έως 5.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΥπουργείο Οικονομικών: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε εργαζόμενους-Ποιους αφορά και ποια η διαδικασία (απόφαση)