Τρόπους για να επανέλθει η κανονικότητα στην βιομηχανία του θεάματος αναζητούν απεγνωσμένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεδομένου ότι, υπό την απειλή του κορωνοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που θα αποφεύγουν τον συνωστισμό των κέντρων διασκέδασης και των live συναυλιών, τον τελευταίο καιρό πέφτουν στο τραπέζι διάφορες ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν, δυνητικά, να προσφέρουν την πολυπόθητη αίσθηση ασφάλειας στο κοινό.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει αυτή μιας εταιρείας από την Καλιφόρνια η οποία έχει κατασκευάσει ένα ειδικό κοστούμι προστασίας από τον κορωνοϊό. Το εν λόγω κοστούμι, που καλύπτει ολόκληρο το σώμα αλλά και το πρόσωπο, έχει την δυνατότητα να φιλτράρει τον αέρα, με την βοήθεια της τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, απόλυτη προστασία από τον Covid-19.

Μπορεί οι θεατές των συναυλιών και οι φανατικοί του clubbing να θυμίζουν ρομπότ φορώντας την, θα νιώθουν ωστόσο σίγουροι για τον αέρα που αναπνέουν!

Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροCrepaland: Από σήμερα “σουπλά-μενού” (pic)
Επόμενο άρθροΔήμος Σάμης: Παραχώρησε κτίριο στο Μάγγανο για την εγκατάσταση πυροσβεστικού κλιμακίου στην Έρισσο (απόφαση)