Τα δερμάτινα mules από τα Sisley είναι τα πρώτα που θα φορέσεις αυτήν την άνοιξη, αυτή είναι η τιμή τους

Στη συλλογή των Sisley ανακαλύψαμε ένα πολύ κομψό ζευγάρι φλατ mules, τα οποία είναι η ιδανική λύση για μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο ή την έξοδο.

Πριν φορέσουμε τα πέδιλα και τα σανδάλια και με την άνοιξη πλέον να είναι απολαυστικά ηλιόλουστη και να μας έχει φτιάξει η διάθεση, ρίχνουμε μια ματιά στα κομψά φλατ της αγοράς και παίρνουμε ιδέες.

Πέρα από τα sneakers και τις μπαλαρίνες, η περίοδος που διανύουμε και η μετάβαση προς το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για να επιλέξουμε ένα ζευγάρι κομψά φλατ τα οποία δεν είναι ανοιχτά, αλλά εξώφτερνα. Και τα mules είναι είναι η ιδανική λύση.

Τα τελευταία χρόνια, τα fashion girls έχουν αδυναμία στα εξώφτερνα μοκασίνια ή αλλιώς flat mules και συχνά τις βλέπουμε να τα φορούν σε street style εμφανίσεις αποπνέουν κομψότητα και σοφιστικέ vibes.

Στη συλλογή των Sisley ανακαλύψαμε ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα φλατ mules, κλασικά και στιλάτα, που μπορούν να συνδυαστούν πραγματικά με τα πάντα, περνώντας με ευκολία από το κλασικό στο πολύ μοντέρνο και edgy.

Πρόκειται για μαύρα κροκό δερμάτινα mules, με τετραγωνισμένη μύτη και λεπτομέρεια με μεταλλικό ασορτί κρίκο.

Θα τα φορέσετε με τα υφασμάτινα παντελόνια ή τζιν και πουκάμισο, τα φορέματά σας και τις πλισέ φούστες σας, ενώ μπορούν να σταθούν άνετα σε μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο, αλλά και σε μια έξοδο με τις φίλες σας.

Δείτε τα δερμάτινα mules από τα Sisley: