Τα είπε όλα σε 4 λέξεις: Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε όσα σκεφτήκαμε για το ερωτικό τρίγωνο Μπάρκα – Καινούργιου – Τσαγκρίδης

Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου και το ειδύλλιο που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί στον πρώην σύντροφό της και τη Δανάη Μπάρκα, προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 2/3 στην εκπομπή «I love Σουκου».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν ότι τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου ήταν απαράδεκτα, και πως στον βωμό της σάτιρας δεν πρέπει να προσβάλλουμε ανθρώπους και προσωπικότητες, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να θέτει ένα επιπλέον ερώτημα στη τρίγωνο Καινούργιου-Τσαγκρίδης-Μπάρκα που έχει προκύψει.

Όσα ανέφερε

«Πάντα, σε αυτές τις υποθέσεις, πως γίνεται και την πληρώνουν οι γυναίκες; O Φίλιππος δε φέρει καμία ευθύνη; Όταν ερωτοτροπεί δημόσια με μια κοπέλα που τη γνώρισε από την πρώην του, δε φέρει ευθύνη; Γιατί τα ρίχνουμε όλα στο ποια πήρε τον άντρα ποιας;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια προβλήθηκε και ένα βίντεο με το ξέσπασμα που έκανε την Παρασκευή 1/3 η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, αλλά και όσα ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται στα social media οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

«Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα. Εννοείται ότι έβαλε και τον εαυτό της μέσα σε αυτό, δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Παιδιά, και να μην εξέθετε την προσωπική της ζωή, πιστεύετε ότι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται ή να ντύνεται ή οτιδήποτε; Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί και μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές, τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε και κρίνουμε και τους άλλους, θα κριθούμε» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα παρακολουθώντας το βίντεο.

πηγή: fanpage.gr