Θοδωρης Μαραντίνης: Με μία φράση απαντά στη Σίσσυ Χρηστίδου για το τραγούδι

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αντέδρασε στο πρόσφατο Instagram story της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου, στο οποίο η παρουσιάστρια φαινόταν να τραγουδάει στο αμάξι της.

Θοδωρής Μαραντίνης: Τα όσα ανέφερε

«Το έμαθα εκ των υστέρων να σας πω την αλήθεια φαντάζομαι ετοιμάζεται και αυτή για τον κήπο του Μεγάρου…είναι μεγάλη κουβέντα αν είμαστε πια μια χαρά και δεν είναι της παρούσης», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Επαγγελματίας είμαι. Αν κάποιος μου ζητήσει να γράψω ένα τραγούδι κι είναι σε ένα πλαίσιο που με καλύπτει καλλιτεχνικά κι επαγγελματικά γιατί όχι;» είπε ακόμα.

Να αναφέρουμε πως η Σίσσυ κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται αυτή η ίδια να τραγουδάει με χαρά το «Καλοκαίρι» των Onirama μαζί με τους Locomondo, ένα τραγούδι που αναμφισβήτητα είναι ενθαρρυντικό και ενεργοποιητικό, καθώς αναφέρεται σε μια αγαπημένη περίοδο του χρόνου για όλους μας, το καλοκαίρι.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι δύο πρώην σύντροφοι είχαν φτάσει σε δικαστικές διαμάχες για οικονομικά θέματα. Παρά ταύτα, πάντοτε είχαν ως προτεραιότητα τους τους δύο γιους τους, οι οποίοι πλέον είναι στην εφηβεία

συνέχεια στο enimerotiko.gr