Τι «απάντησε» ο Σεφερλής για τον «πόλεμο» που δέχεται

Eντονη κριτική δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής μετά την πρεμιέρα της νέας του σειράς «Super Mammy» στον Ant1. Την ερχόμενη Κυριακή, ο Μάρκος Σεφερλής θα υποδυθεί ξανά την Χαρίκλεια στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς.
Για ποιο λόγο όμως ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το νέο του επαγγελματικό βήμα;
Την απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου» αναφέρει αρχικά στο βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.
Στην συνέχεια, ο ηθοποιός τονίζει πως στόχος των επιθέσεων αυτών είναι «να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί».
«Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε ο Μάρκος Σεφερλής και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στηρίζει και τόνισε πως θα είναι κοντά στις ευπαθείς ομάδες όπως κάνει πάντα.
Στο τέλος του μηνύματος του, ο Μάρκος Σεφερλής παρότρυνε τον κόσμο, την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσει όποιο πρόγραμμα θέλει καθώς όπως είπε υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα».

Πηγή: aftodioikisi.gr