Τι πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε αν βρεθείς στην Κεφαλονιά

Υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι για να επισκεφτείτε την Κεφαλονιά.  Αλλά ο πιο σημαντικός; Στο μεγαλύτερο νησί του Ιουνίου θα βρείτε την ηρεμία που αναζητάτε.

Καθόλου τυχαίο το σχόλιο της Telegraph σε δημοσίευμά της: «Παρά τη δημοτικότητα από την ταινία το »Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» , το νησί απορροφά εύκολα τους επισκέπτες του, έχει »χώρο» για να ξεφύγεις μακριά από όλα, συμπεριλαμβανομένων άφθονες ήσυχες παραλίες και χωρία».

Eμείς πάντως, με το χέρι στην καρδιά, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε:

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεφαλονιά

 

To χωριουδάκι «Άσσος».

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεφαλονιά χωριο Ασσος

Θεωρείται ένα από τα πιο γραφικά του νησιού. Αν βρεθείτε εκεί, να έχετε στα χέρια σας φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό με καλή κάμερα για να απαθανατίσετε τις μοναδικές στιγμές που θα βιώσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με πρωταγωνιστή, φυσικά το μαγικό τοπίο.

Η αρχιτεκτονική του θα σας μαγέψει. Η εικόνα θα σας μείνει αξέχαστη. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας και να αφεθείτε στην ηρεμία και στην αγκαλιά του χωριού. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το επισκεφτείτε παραπάνω απο δύο φορές.

 

Μια παραλία για να την ερωτευτείτε

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεφαλονιά παραλία Εμπλυση

Η παραλία Έμπλυση, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες παραλίες. Είναι ιδανική για παιδιά. Τα νερά της είναι ζεστά και πεντακάθαρα. Μια μικρή παραλία, που όμως θα σας μείνει αξέχαστη!
Η Έμπλυση είναι η επόμενη πιο κοντινή παραλία στο Φισκάρδο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεφαλονιά πλατεία Αργοστολίου
Τέλος σας προτείνουμε να περπατήσετε στην πλατεία του Αργοστολίου. Είναι η πιο διάσημη πλατεία. Γύρω, γύρω θα βρείτε ταβερνάκια που θα σας ανοίξουν την όρεξη οι μυρωδίες τους αλλά και μαγαζιά για shopping therapy.

Αναδημοσίευση από www.travelstyle.gr