Τις έσβησε όλες η Γαρμπή: Απαστράπτουσα στο 15ο live του J2US με φόρεμα της Celia Kritharioti

Το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου, J2US ξεκίνησε στους ρυθμούς Knight Rider και αμέσως μετά με το Rasputin των Boney M, το οποίο ήταν φυσικά διαμορφωμένο για το σόου!

Στο 15ο live είδαμε ιδιαίτερες μουσικές ερμηνείες αλλά και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και της Μαλού.

Ο Σταμάτης Φασουλής απουσίαζε από το χθεσινο live λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και στη θέση του ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε πως την Καίτη Γαρμπή δεν την έχει ξαναδεί να λάμπει τόσο πολύ.

Η Καίτη Γαρμπή για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με τη μοναδική εμφάνισή της καθώς για το 15ο live του J2US επέλεξε να φορέσει μια λαμπερή δημιουργία της Celia Kritharioti.

Η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο, στο J2US, το βράδυ της Κυριακής και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Όταν ανέβηκαν στη σκηνή ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στο παρελθόν και την πρόταση που δέχθηκε εκείνη από τον σύζυγο της, Διονύση Σχοινά.

Η ιστορία της Καίτης Γαρμπή

«Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση! Και δεν το ήξερα έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα. Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες! Παιδιά μου, να ζήσετε».

«Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί» υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή.

πηγή: fanpage.gr