Το ανακοίνωσε ο Οικονομόπουλος από το μικρόφωνο και χειροκροτούσε όλο το μαγαζί, είπε αυτό που έπρεπε για τα Τέμπη

Στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη, που κάθε άλλο από περασμένη είναι, οι καλλιτέχνες επιστρέφουν στη σκηνή και τις εμφανίσεις τους.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, πιστός στο ραντεβού του με τους θαυμαστές του τραγούδησε από την Παρασκευή στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε μάλιστα να τοποθετηθεί στη σκηνή για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες αλλά και για το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο επίκεντρο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη είπε:

«Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν. Δεν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μας απόψε, απλά πρέπει να τοποθετηθώ για δέκα δευτερόλεπτα για να μην πουν μετά… Γιατί πολλές φορές ο στόχος είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα. Δεν προσπαθώ να καλύψω τους συναδέλφους μου, προς Θεού. Τους αγαπώ και τους σέβομαι όλους το ίδιο.

Απλά δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχει πολλή υποκρισία σε πάρα πολλά πράγματα και μέσα σε αυτούς που υποκρίνονται πρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας, και πάνω απ’ όλα τον δικό μου εαυτό, πριν από εσάς. Αλλά μην πούμε τίποτα άλλο, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των ανθρώπων. Καλό παράδεισο να έχουν και εμείς να έχουμε ένα όμορφο βράδυ. Να θυμόμαστε μόνο όμορφες ψυχές. Να αγαπάτε και να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί στη ζωή σας. Μόνο αγάπη» τόνισε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δες το βίντεο από το Tik Tok:

https://www.tiktok.com/@antoniou.magdalini/video/7209073194047786245?referer_url=www.enimerotiko.gr%2Flifestyle%2Fto-anakoinose-o-oikonomopoylos-apo-to-mikrofono-kai-cheirokrotoyse-olo-to-magazi-eipe-ayto-poy-eprepe-gia-ta-tempi%2F&refer=embed&embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7209073194047786245

Πηγή: enimerotiko.gr