Η ομάδα του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. “Υπερίων” όπως πάντα δίνει και φέτος το παρόν στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι, διαδικτυακά, παρουσιάζοντας το αποκριάτικο σκετς “Κορονοκαρναβάλι”. Φέτος η μασκαράτα, το να βάλουμε τις μάσκες μας και να μπούμε μες τις στολές μας ” είναι η μόνη μας ευκαιρία να κρυφτούμε, είναι η μόνη μας ευκαιρία να γλιτώσουμε ! “. Φέτος που έχουμε γίνει όλοι ένα, εν δυνάμει γιατροί, ασθενείς, εκπαιδευτές και μαθητές, ήρθε η ώρα να διακομοδήσουμε τη νέα μας πραγματικότητα και να αυτοσαρκαστούμε !

Καλές Απόκριες !

Η Διεπιστημονική ομάδα του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ. “Υπερίων” νικήτρια στη δεύτερη θέση του καρναβαλίστικου διαγωνισμού της σελίδας “Ληξουριωτικο Καρναβάλι για Πάντα” !!!

Θέμα συμμετοχής :

“Φρίντα Κάλο”

Το “Casa Azul” στο Ληξούρι!

Το “Μπλε Σπίτι” όπου η Φρίντα Κάλο, μια καλλιτέχνης που έκανε τον πόνο της τέχνη και της αναπηρία της ορμητήριο δημιουργίας κ έκφρασης, “εμφανίστηκε” στο Ληξούρι!

Η Φρίντα Κάλο ζει!

Συνδυάζοντας την “Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας” και την αποκριάτικη, καλλιτεχνική διάθεσή μας στα πλαίσια του προγράμματος μας επεξεργαστήκαμε ως θεματική την προσωπικότητα και τη ζωή της Φρίντα Κάλο ως μια γυναίκα πρότυπο που ακόμα ζει ανάμεσα μας γιατί είναι μια από εμάς, που ξεχωρίζει…όπως η φωτογραφία μας στο διαγωνισμο !

Το “Μπλε Σπίτι” είναι το σήμα κατατεθέν μας που είναι πάντα εκεί να μας φιλοξενεί και να εκπροσωπεί!

Ευχαριστούμε θερμά το διαγωνισμό για την ευκαιρία που μας έδωσε να αναδείξουμε το εργο και τον τόπο μας αλλά και τους υποστηρικτικές μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους!

 

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: “Καρναβαλικές αναμνήσεις!!!” (pics)
Επόμενο άρθροΤροχαίο με υπηρεσιακό της Μπακογιάννη: Κλινικά νεκρός ο 23χρονος