Το Happiness project μπήκε στην καρδιά μας και είναι γεγονός (εικόνες)

Το Σάββατο 6 Ιουλίου , με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του σπιτιού του παιδιού “ο Σωτήρ” , πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά συνάντηση αθλητών , το Happiness project .

Η συνάντηση περιελάμβανε αγώνα δρόμου 32 χιλιομέτρων από το Ληξούρι προς Αργοστόλι και κολυμβητικό αγώνα 5.5 χιλιομέτρων από το Ληξούρι προς το Αργοστόλι. Ένα όραμα της Διονυσίας Βαλλιανάτου με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του σπουδαίου έργου που επιτελεί το σπίτι του παιδιού “ο Σωτήρ” από το 1919 έως και σήμερα . Στον τερματισμό , στο άγαλμα του Καββαδία περίμεναν τα παιδιά με την πρόεδρο του ιδρύματος κ . Βέρα Ανευλαβή, χαρίζοντας το πιο γλυκό τους χαμόγελο στους δρομείς και τους κολυμβητές.

Στον κολυμβητικό αγώνα κολύμπησαν οι Διονυσία Βαλλιανάτου, Άννα Καλλιμάχου , Έφη Γεωργαντή , Γιάννης Βαμβακίδης και Σπύρος Χρυσικόπουλος.

Στον αγώνα των 32 χιλιομέτρων έτρεξαν οι Νίκος Σιδηρόπουλος , ο οποίος ήταν και ο αρχηγός , Ανδρέας Καλογηράτος , Σταυρόπουλος Κώστας , Αναστασία Καββαδία , Μίχος Παναγιώτης , Καρλής Θεόδωρος , Σταματελάτος Λευτέρης , Χαλιώτης Σπύρος , Χριστοφοράτος Βασίλης και Ινώ Στεφανή.

Στον κολυμβητικό αγώνα παρέστησαν τιμητικά τα παιδιά του ΝΟΑ .

Στο να πραγματοποιηθεί το όμορφο όραμα της Διονυσίας Βαλλιανάτου βοήθησαν πολλοί ιδιωτικοί φορείς , το Λιμενικό σώμα ,ο Γιώργος Ποταμιανος , η γιατρος Marcela Voleanski και η ΔΕΣΦΑ , που είναι πάντοτε δίπλα της .

Συγχαρητήρια σε όλους.

Της Κατερίνας ΦωκάΑναδημοσιευση από www.kefaloniamas.gr