Το τεράστιο δυναμικό κάποιων ποικιλιών φέρνει στο ποτήρι μας η συστηματική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο νησί της Κεφαλονιάς, με τους ακούραστους οινοποιούς να ανοίγουν νέους δρόμους για το αμπέλι και το κρασί του τόπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://winetrails.gr/

Προηγούμενο άρθροΕμβολιασμός μέσα στο καλοκαίρι «ασπίδα» στις μεταλλάξεις 4 και 5 – Εξετάζεται η 4η δόση για όλους άνω των 50 ή 55 ετών
Επόμενο άρθρο«Όπως στην Πορτογαλία»: Η πρόβλεψη του κ. Γουργουλιάνη για όσα θα δούμε στην Ελλάδα τον Ιούλιο μετά την έκρηξη κρουσμάτων