Το εστιατόριο αυτός ο μικρόκοσμος οι άνθρωποι και η καθημερινότητα του.Οι επώνυμοι και οι ανώνυμοι πελάτες του και περιστατικά καθημερινής τρέλας.Κοντα σε αυτά και άλλες μικρές ιστορίες με αυτοβιογραφικο πυρήνα,που ίσως να έχουν και ευρύτερο ενδιαφέρον γιατί μιλούν για την δυσκολία της προσπάθειας,την αξία της επιμονής και τελικά για την χαρά της επιτυχίας .Μικρες ιστορίες που συνθέτουν έναν ενιαίο θεματικό καμβά που σίγουρα ενδιαφέρει όσους ασχολούνται με το φαγητό αλλά και όσους γενικά το αγαπούν.
Ένα βιβλίο του συγγραφέα και συμπατριώτη μας από τον Αγριλια της Ερισσου Νίκου Καμπανου.

Από το fb του

Kostas Patrikios