Το όνειρο κάθε μαμάς: Αχώριστοι η Καίτη Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη, ταξιδεύουν παντού μαζί

Αχώριστη με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, θα είναι φέτος το καλοκαίρι η Καίτη Γαρμπή καθώς είναι μαζί της στην περιοδεία της.

Το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου, νωρίς νωρίς μάλιστα, ο Δημήτρης Σχοινάς πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την μητέρα του, μέσα από το αεροπλάνο.

«Ξάνθη ερχόμαστε», αρκέστηκε να γράψεi

Όπως θα δείτε και στο σχετικό στιγμιότυπο, η αγαπημένη τραγουδίστρια, πόζαρε χαμογελαστή και χαλαρή στον φακό και ήταν εντυπωσιακή και κούκλα, όπως πάντα!

Θυμίζουμε ότι η Καίτη Γαρμπή δήλωσε πρόσφατα: «Είναι καταπληκτικά να συνεργάζομαι με τον Δημήτρη. Δεν έχω καλύτερο και σκέφτομαι από τώρα τη στιγμή που δεν θα είναι μαζί μου γιατί μη νομίζετε δεν πολύ θέλει. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα.

Σκέφτομαι τη στιγμή και μελαγχολώ. Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές που έχει πάρει και οι περισσότερες είναι από τον πατέρα του, οπότε αυτό που του λέει ο Διονύσης είναι ότι ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια. Τουλάχιστον προσπαθεί. Εγώ από την άλλη είμαι πιο ελαστική, τον βλέπω, τον καμαρώνω, το ζω κάθε βράδυ και βλέπω και την προσπάθειά του και το πόσο καλός γίνεται φορά με τη φορά».

Και τόνισε σε άλλο σημείο: «Αν δεν ήταν καλός, είναι το μόνο σίγουρο ότι θα του το λέγαμε γιατί είμαστε οικογένεια καλλιτεχνών και πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα με το ίδιο μας το παιδί γιατί βγαίνει έξω στον κόσμο κι ο κόσμος δεν χαρίζεται.

Ο Δημήτρης πέρασε από τις συμπληγάδες που ονομάζεται Διονύσης κι αν ο Διονύσης είπε ότι όλα είναι οκ, θα είναι. Είναι εξωφρενικά άδικο να συγκρίνουν ένα παιδί 24 χρονών με εμάς, που ο καθένας μας έχει μία καριέρα πάνω από 30 χρόνια κι εκείνος δεν είναι 30 καν.

Θα πρέπει να συγκρίνουμε τον Διονύση και την Καίτη στην τότε εποχή κι είναι ο Δημήτρης καλύτερος σε σχέση με το πως ήμουν εγώ τότε».

πηγή fanpage.gr