Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής των Ιονίων Νήσων

Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής των νησιών του Ιονίου για το 2019 ενέκρινε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα υλοποιηθούν ποικίλες θεματικές δράσεις και επικοινωνιακά προγράμματα, όπως είναι για παράδειγμα η διαφημιστική προβολή στο εξωτερικό, με σκοπό την προσέλκυση διεθνούς κοινού.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προβολή τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, έντυπων και ψηφιακών διαφημίσεων σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας του τουριστικού προϊόντος των Ιονίων Νήσων και υλοποιείται πριν ή και κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Τα τηλεοπτικά μέσα στα οποία θα μεταδοθούν τα ανωτέρω διαφημιστικά μηνύματα,  είναι μεταξύ άλλων το CNN και τα συνεργαζόμενα με αυτό δίκτυα και το Travel Channel International που εκπέμπει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με θεματολογία αποκλειστικά αφιερωμένη στα ταξίδια και στα θέματα τουρισμού.

Παράλληλα, η ψηφιακή προβολή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, περιλαμβάνει δράσεις που θα υλοποιηθούν στη μηχανή αναζήτησης Google International, μέσω των εργαλείων της Google Display Search Network, Google Display Network και  YouTube Network.

Τέλος, προγραμματίζεται η προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη δημιουργία, διαχείριση, ανάπτυξη και προώθηση social media καθώς και νέων, καινοτόμων εφαρμογών που αναμένεται να δώσει ώθηση στο επικοινωνιακό εγχείρημα των νησιών του Ιονίου .

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr