Το ζιβάγκο του χειμώνα που μπορούμε επιτέλους να φορέσουμε-Δείτε κομμάτια από Ζαρα, Μανγο, Η&Μ, Marks & SPENSER κ.α σε τιμές που ξεκινούν κάτω από 30 ευρώ

Κάθε χρόνο έρχεται μια εποχή όπου νοσταλγούμε τα fashion items του χειμώνα, κάποιες φορές μπορεί να είναι από το καλοκαίρι ενώ άλλοτε το φθινόπωρο λόγω της ανεβασμένης φθινοπωρινής θερμοκρασίας που δεν μας επιτρέπει να φορέσουμε όλα τα κομμάτια τα οποία μας κυρίως μας εξυπηρετούν στο να προστατευτούμε από το κρύο.

Τα πουλόβερ, τα παλτό όπως και τα κασκόλ είναι κάποια από τα κομμάτια τα οποία σηματοδοτούν τον χειμώνα στο μυαλό και την ντουλάπα μας.

Και ενώ μπορεί κάποια πουλόβερ όπως και κάποια πανωφόρια, το φθινόπωρο, να μας “καλύπτουν το κενό” έως ότου πιάσουν τα πρώτα κρύα, ένα πολύ αγαπημένο item όμως δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο κομμάτι της συλλογής μας, ο λόγος για τα αγαπημένα μας ζιβάγκο.

Εάν κι’ εσύ είσαι λάτρης των ζιβάγκο τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά τη σημασία του ιδιαίτερου αυτού πουλόβερ στα σύνολα σου όπως και την διαχρονική του αξία στην γκαρνταρόμπα σου. Τα ζιβάγκο μπορούμε να τα βρούμε σε πολλές διαφορετικές γραμμές, μπορούν να είναι στενά και λεπτής πλέξης, στενά με χοντρή πλέξη, loose fit με στενό turtleneck, loose fit με loose turtleneck, οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με το look που θέλουμε να δημιουργήσουμε μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο item.

Παρακάτω στη συλλογή θα βρεις ζιβάγκο κάθε κατηγορίας έτσι ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου και πρόκειται να σε εξυπηρετήσει στις εμφανίσεις σου.

συνέχεια στο missbloom