Τον χώρισε με ένα post: Η Μαρία Σολωμου “τελείωσε” τον Mente Fuerte την ώρα που ήταν στη πίστα με την Βανδή

Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες για τη Μαρία Σολωμού, καθώς έπρεπε να διαχειριστεί μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και έναν ακόμα αποχωρισμό.

Επετειακή Συναυλία της Δέσποινας Βανδή

Στις 10 Ιουνίου, στα Ιωάννινα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επετειακή συναυλία της Δέσποινας Βανδή, η οποία γιόρτασε τα 30 χρόνια της καριέρας της στη μουσική. Ένας από τους καλεσμένους στη συναυλία ήταν ο Mente Fuerte, με τον οποίο η Βανδή συνεργάστηκε πρόσφατα για το τραγούδι «Πανσέληνος».

Η Αποκάλυψη του Mente Fuerte

Λίγο πριν αρχίσουν να τραγουδούν το «Πανσέληνος» live στη συναυλία, ο γνωστός τράπερ έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού. Η αποκάλυψη αυτή πρόσθεσε μια επιπλέον συναισθηματική διάσταση στις ήδη φορτισμένες μέρες της ηθοποιού.

@ioanninatheater

Πανσέληνος, Η Μαρία δε μιλάει στον Mente | Δέσποινα Βανδή & Mente Fuerte, Ιωαννινα 10/6/2024 #despoinavandi #vandi #vandicted #mentefuerte #panselinos #ioannina #mpesfypgamw #fy ioanninatheater@vandicted

♬ original sound – IOANNINA THEATER

Η Απάντηση της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού είχε ήδη «απαντήσει» στον Mente Fuerte και το «πού έχει χαθεί» με ένα post της στο Instagram, στις 7 Ιουνίου.

Η ηθοποιός εξήγησε στους followers της ότι δεν τα πάει καλά με τους αποχωρισμούς και τους αποχαιρετισμούς, και ότι ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά καθώς έπρεπε να αδειάσει εντελώς το σπίτι που διατηρούσε στο Χαλάνδρι.

συνέχεια στο enimerotiko.gr