Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν 18 ετών και σχολιάζει το #MeToo

Καλεσμένη του Γιώργου Πυρπασόπουλου βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Συν Γυναιξί» και μιλώντας για το γυναικείο κίνημα #MeToo αποκάλυψε τις δικές τις εμπειρίες στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε ένα δικό της περιστατικό όταν σε ηλικία 18 ετών είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό.

Η Τόνια Σωτηροπούλου περιέγραψε είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα γεια και ένα χάρηκα. Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Κάνω ώπα»!

«Από πού το πήρε αυτό το vibe γιατί δεν μιλήσαμε καν. Με ποιο δικαίωμα, αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι; Του λέω όχι και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, “σου ζητώ χίλια συγγνώμη απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί, ξέρεις…” Επειδή δηλαδή αυτός ήταν γνωστός θα γινόταν κάτι και μετά θα με βοηθούσε στη δουλειά (…) Αλλά δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να το αναφέρω στην παραγωγή. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σοκάρεσαι. Η πρώτη αντίδραση είναι “δεν το πιστεύω” και είναι λάθος γιατί τότε δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου» είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πηγή: ethnos.gr