«Τους έχεις ζωγραφίσει;»: Η Δώρα Παντέλη φανέρωσε τους κοιλιακούς της και έκανε Βανδή & Γαρμπή να “σκάσουν” από τη ζήλεια

Η Δέσποινα Βανδή και η   συναντήθηκαν στο πλατό του J2US, όπου η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την φωνητική της ικανότητα και την εξαιρετική παρουσία της πρώτης.

Η συγκλονιστική ερμηνεία

Η Δώρα Παντέλη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσίασαν με επιτυχία το τραγούδι «Αγάπη Υπερβολική» της Άννας Βίσση στο 8ο live του J2US.

Η ερμηνεία τους κέρδισε τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, μετά το ανακάτεμα της τράπουλας των ζευγαριών από τον Νίκο Κοκλώνη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος διαχωρίστηκε από τη σύζυγό του, Γαλάτεια.

«Τι όμορφα που τραγούδησες, με έναν δικό σου τρόπο. Με ένα πολύ δυναμικό ρεφρέν. Ήσουν πολύ εντυπωσιακή! Αυτό που θέλω να μάθω και καίγομαι να μάθω είναι πώς σε είδε η Γαλάτεια με τον Γιώργο», σημείωσε αρχικά η Καίτη Γαρμπή. «Πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Η εμφάνιση είναι αποστομωτική!», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Και η Δέσποινα Βανδή σημείωσε: «Συμφωνώ με την Καίτη που έβαλες δικά σου στοιχεία. Κάποιες καταλήξεις είχαν θέματα. Σε βρήκα λίγο σφιγμένη. Ένιωσα ότι την περασμένη εβδομάδα τα είχες δώσει όλα. Αισθανόμουν ότι είχες με εγκράτεια τώρα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό. Θα ήθελα να το χαρείς λίγο περισσότερο».

συνέχεια στο enimerotiko.gr