Τρέχουν όλοι στα ΙΚΕΑ: Αυτά τα 5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις για το σπίτι σου-Σε τιμές που ξεκινούν από 4,99 ευρώ!

“Καλώς ήρθατε στον κόσμο του interior design με βάση την Pop Art, όπου ο χώρος διαβίωσής σας θα μεταμορφωθεί σε έναν καμβάς ζωηρής έκφρασης και ατελείωτης φαντασίας”, λέει ένας στυλίστας, που πετυχαίνει να συνδυάσει τη μόδα με τη διακόσμηση, καθώς είναι και τα δύο μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η Pop Art δεν περιορίζεται μόνο στους τοίχους των γκαλερί, αλλά είναι ένα δυναμικό στυλ που αφήνει το στίγμα του και στο σπίτι, δίνοντάς του ζωή, χρώμα αλλά και την κουλτούρα του εν λόγω κινήματος.

Τι κάνει όμως αυτό το στυλ διακόσμησης να ξεχωρίσει και να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των ανθρώπων που ετοιμάζονται να αλλάξουν το σπίτι τους;

Από τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς μέχρι εντυπωσιακά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, κάθε κομμάτι που θα επιλέξεις έχει και ένα κλειδί για να ξεκλειδώσει τη μαγεία αυτού του στυλ.

Χάρη στα ζωηρά χρώματα, τα έντονα μοτίβα και τις εμβληματικές εικόνες οι χώροι γεμίζουν με ενέργεια και δημιουργικότητα.

Ο συνδυασμός τέχνης και καθημερινότητας προσφέρει μια παιχνιδιάρικη, προσιτή και μοντέρνα αισθητική που θα μεταμορφώσει κάθε γωνιά του σπιτιού σε μια δυναμική έκφραση της ατομικότητας.

Κι αν δεν τολμάς εσύ να υιοθετήσεις εξ ολοκλήρου το στυλ Pop Art, ένας στυλίστας μόδας σού προτείνει 5 pop IKEA αντικείμενα, για να βάλεις μια πινελιά στο σπίτι σου και να κάνεις την αρχή…

5 pop αντικείμενα IKEA που επιλέγει ένας στυλίστας για το σπίτι του

Η βάση σου είναι το χρώμα και τα γεωμετρικά μοτίβα, οπότε φρόντισε αρχικά να αποκτήσεις 5 pop αντικείμενα από το ΙΚΕΑ που θα βάλουν χρώμα και ένα στοιχείο pop κουλτούρας στον χώρο σου. Να θυμάσαι ότι έτσι θα κάνεις μόνο την αρχή και σιγά-σιγά θα μεταμορφώσεις όλο το σπίτι σου σε γκαλερί Τέχνης.

 

πολυθρόνα ikea.gr

 

Πολυθρόνα, EKERO, €199 – Θα την βρεις εδώ

 

καλόγερος ikea.gr

 

Καλόγερος, BONDSKARET, €59,99 – Θα τον βρεις εδώ

 

μπολ ikea.gr

 

Μπολ, BROGGAN, €12,99 – Θα το βρεις εδώ

 

μαξιλάρι ikea.gr

 

Μαξιλάρι μακρόστενο, TESAΜMANS, €4,99 – Θα το βρεις εδώ

 

ρολόι ikea.gr

 

Ρολόι, PLUTTIS, €9,99 – Θα το βρεις εδώ

πηγή: youweekly.gr