Βαρκαρόλα από την Χορωδία Αργοστολίου (pics)

Βαρκαρόλα χθες από την Χορωδία Αργοστολίου από το Λιμεναρχείο μέχρι τη Γέφυρα. Δεν ήταν βέβαια ιδανικές οι συνθήκες φωτογράφισης, ούτε βέβαια και για video. Ωστόσο η προσπάθεια έγινε και ελπίζουμε να σας ικανοποιήσει.

Όπως αναγράφει σε δελτίο τύπου το ΔΣ της Χορωδίας, πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που ο κόλπος του Αργοστολιού και μέχρι το Ληξούρι γέμιζε από τα τραγούδια , τις βαρκαρόλες , τις καντάδες , τις νυχτωδίες και τις αριέτες , αλλά και τα γέλια και τα πειράγματα , της χορωδίας και των φίλων μας τα καλοκαιρινά βράδια εκείνης της εποχής , και μας έλειψαν… Ωστόσο  δεν βρίσκαμε σκάφος έτσι όπως το θέλαμε για να μπορούμε να χωρέσουμε , αλλά και να τραγουδήσουμε όμορφα και να ακουστούμε όμορφα . Τώρα που βρέθηκε το σκάφος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , που μάλιστα μας προσφέρεται γι’ αυτή την βραδιά , αποφασίσαμε να σαλπάρουμε. Και διευκρινίζει με πολύ χιούμορ, ότι μην μας κατηγορήσει κανείς ότι τραγουδάμε για την έξοδο από τα μνημόνια αυτή την ημερομηνία …Είναι απλά μια σύμπτωση !! Εμείς τραγουδάμε πάντα , σε καλές , αλλά και σε δύσκολες μέρες , γιατί το τραγούδι είναι βάλσαμο στις ψυχές μας , το αγαπάμε , είναι κομμάτι της ζωής μας , της καθημερινότητάς μας.

Το αποτέλεσμα, όσο και να προσπαθήσαμε δεν μας ικανοποιεί. Εκτιμούμε ότι ήταν ένα κακό ρεπορτάζ. Να ευχηθούμε του χρόνου καλύτερα.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr