“Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει νομικά” απαντά η Μέγκαν Μαρκλ στην… απαγόρευση της χρήσης της λέξης “royal” από την Ελισάβετ!
Άγριο παρασκήνιο και νέα “φωτιά” στις σχέσεις του ζεύγους με το Παλάτι.
Το (βασιλικό) αίμα που “δεν τους παίρνει κανείς” και όλες οι εξελίξεις.

Δεν σταματούν να ασχολούνται τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, ενάμιση μήνα μετά την… βόμβα που έβαλαν στα θεμέλια του Παλατιού, ανακοινώνοντας πως “παραιτούνται” από την βασιλική οικογένεια.

Από τότε πολλά ακούστηκαν και… γράφτηκαν για το μελλοντικό “στάτους” του ζεύγους, ενώ η πιο πρόσφατη ενημέρωση από το Παλάτι ανέφερε πως στις 31 Μαρτίου θα γραφτεί το οριστικό τέλος για τους βασιλικούς τίτλους του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν Μαρκλ

Είναι όμως έτσι;

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail έρχεται να βάλει… φωτιά, καθώς αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως τίποτα δεν μπορεί να “σταματήσει νομικά” εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν το “βασιλικό όνομα”, το Sussex Royal, παρά την ρητή απαγόρευση της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Η 38χρονη ηθοποιός φέρεται να παραπονέθηκε στον στενό της “κύκλο” πως η χρησιμοποίηση του ονόματος “Sussex Royal” “δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί ζήτημα καθώς δεν ενδιαφέρονται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσουν να πουλάνε μπλουζάκια και μολύβια” σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.

“Η Μέγκαν είπε πως τελείωσε με το όλο δράμα και δεν υπάρχει χώρος στην ζωή της για τους επικριτές και το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι”, τόνισε η ίδια πηγή…

Μέγκαν Μαρκλ

Η… δύναμη που έχει το brand “Royal” και το “άκυρο” του Παλατιού…

Να σημειώσουμε εδώ πως μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν, πηγή από τα Ανάκτορα ανέφερε: «Καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποσύρθηκαν από τη θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα εργαστούν με σκοπό την οικονομική ανεξαρτησία τους, η χρήση της λέξης «royal», σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να επανεξεταστεί», ανέφερε μια πηγή από τα ανάκτορα…

Επίσης να σημειωθεί πως ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιούν ευρέως το brand “Sussex Royal”. Το χρησιμοποιούν, για παράδειγμα, στον λογαριασμό τους στο Instagram, που έχει 11,2 εκατομμύρια ακολούθους.

Επιπλέον, ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και το ζευγάρι έχει ζητήσει να κατοχυρώσει ως σήμα κατατεθέν του τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, χαρτί αλληλογραφίας, ρούχα όπως πιτζάμες και κάλτσες, φιλανθρωπικές εκστρατείες.

“Τσίνισε” η Μέγκαν Μαρκλ!

Αυτά τα… μαντάτα από το Παλάτι φαίνεται πως δεν ήχησαν καλά στα αυτιά της αμερικανίδας ηθοποιού, η οποία σύμφωνα με άτομο του στενού της περιβάλλοντος “εξήγησε πως τα παγκοσμίου επιπέδου πλάνα τους “μιλούν” από μόνα τους και επιλέγουν αυτό το όνομα για να το προστατεύσουν και όχι να επωφεληθούν από αυτό”.

Η φίλη της αυτή συνέχισε: “Η Μέγκαν Μαρκλ είπε στον στενό της κύκλο πως η επιτυχία τους είναι αναπόφευκτη με ή χωρίς το τωρινό τους brand name. Ασχέτως του ονόματος, ο Χάρι και ο γιος τους, Άρτσι, έχουν βασιλικό αίμα και κανείς δεν μπορεί να τους το πάρει αυτό. Και ως οικογένεια, θα θεωρούνται πάντα βασιλικοί.

Τέλος, η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως η 38χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως οι ίδιοι ξέρουν τους πραγματικούς τους σκοπούς και όλα αυτά δεν έχουν σημασία.

Μέγκαν Μαρκλ

“Δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο για τον Άρτσι. Και είναι ο Άρτσι που τους κρατά συγκεντρωμένους στην “μεγάλη εικόνα”. Έχει ήδη ισχυρή προσωπικότητα, σαν τον μπαμπά του. Είναι περίεργος για το κάθε τι και έχει αυτό το απίστευτο γέλιο. Είναι γεμάτος αγνή αγάπη και χαρά”, καταλήγει η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ…

Το βρετανικό μέσο καταλήγει τονίζοντας πως δεν πήρε καμία απάντηση από την ομάδα της, στην οποία απευθύνθηκε για κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα.

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες: Reuters / ΑΠΕ – ΜΠΕ.