Όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε σε γνωστό ηθοποιό που δουλεύει ως delivery για να τα βγάλει πέρα, αναφερόταν στον Στράτο Χατζηηλία, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που κάνει τρία διαφορετικά επαγγέλματα

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως εξαιτίας της μεγάλης κρίσης που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού στο θέατρο, πολλοί ηθοποιοί έχουν αλλάξει επάγγελμα προκειμένου να τα φέρουν βόλτα και συγκεκριμένα έκανε λόγο για γνωστό ηθοποιό που δουλεύει delivery.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόταν στον ηθοποιό Στράτο Χατζηηλία, ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει στην Κύπρο στη σειρά «9 μήνες», αλλά και στο Μπρούσκο που προβαλλόταν και στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1, ενώ είχε συμμετάσχει και σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο Στράτος Χατζηηλίας εξήγησε στην εφημερίδα Espresso πως «στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα, δούλευα στον χώρο της εστίασης.

Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα στένευαν, ώσπου ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 και ισοπέδωσε τα πάντα. Πάντα δούλευα σκληρά, αλλά πάντα μου άρεσε και η τέχνη γιατί οι γονείς μου είναι μουσικοί. Κάποια στιγμή στην πορεία, και αφού άλλαξα πολλά επαγγέλματα, ήθελα να δοκιμάσω και την υποκριτική τέχνη. Ωστόσο, στην αρχή δεν το αντιμετώπισα ως επάγγελμα. Κυρίως είχα την περιέργεια, θα έλεγα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Image
Στράτος Χατζηηλίας - Μπέσσυ Αργυράκη (Πηγή: NDP Agency)

Όσον αφορά την εργασία του ως διανομέας φαγητού, ο Στράτος Χατζηηλίας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο κόσμος δε δίνει φιλοδώρημα:

«Εργάζομαι ως διανομέας, ενώ περιστασιακά, επειδή έχω και το χαρτί του αστίατρου, με φωνάζουν για να βάζω υπογραφές σε κάποιες απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Ως διανομέας είμαι πολύ δυσαρεστημένος, γιατί ο κόσμος δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος για να αφήνει και σε εμάς ένα μικρό φιλοδώρημα.

Το επάγγελμα του διανομέα είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι, που πρέπει να τρέξεις για να βγάλεις εις πέρας τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει», κατέληξε.

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθροΒορίδης: Από τη Δευτέρα πρόστιμο στους άνω των 60 ετών που δεν θα κάνουν το εμβόλιο
Επόμενο άρθροΛογαριασμοί ρεύματος: Ειδικό επίδομα έως 6.000 ευρώ για εξόφληση χρεών – Ποια είναι τα κριτήρια