Η οικογένεια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον instagramer Αλέξανδρο Κοψιάλη λόγω των αναρτήσεών του για το βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Πώς όμως συσχετίστηκε η υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης και τα αδέλφια Αντετοκούνμπο; Τι θα γίνει με τον διαγωνισμό για το σπίτι στην Ακρόπολη; Και πώς έπαιξε ρόλο το twitter και τα social media σε όλα αυτά;

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ο κορυφαίος Έλληνας Influencer: Έχει 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρόσφατα. Με τον πρωταθλητή και τον MVΡ του ΝΒΑ μάλιστα, διοργάνωσε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό ίντερνετ δίνοντας δώρο ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Η σύνδεση του Αλέξανδρου Κοψιάλη με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έγινε μέσω κάποιων αναρτήσεων που εξόργισαν τον κόσμο

Τις επόμενες ημέρες όμως, το hashtag #cancel_kopsialis πλημμύρισε το twitter με αμέτρηστες επιθέσεις κατά του influencer. Με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media. Παράλληλα, χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα αυτές οι αναρτήσεις όλο και πλήθαιναν, με τον Ηλία Γκιώνη να τον αναφέρει σε μια από τις αναρτήσεις του λέγοντας πως «έχω ενημερωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωρίζει», ρίχνοντας το μπαλάκι στη πλευρά του.

Τέλος η συνεργασία Κοψιάλη-Αντετοκούνμπο
Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Ετσι με ανάρτησή τους οι «AntetokounBros», ανακοίνωσαν πως ο διαγωνισμός συνεχίζεται, αλλά μόνο από τους δικούς τους λογαριασμούς.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθρο“Επειδή πραγματικά κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές κυρίως ανεμβολίαστων, μήπως όσοι δεν έχουν εμβολιασθεί θα πρέπει να σκεφθούν πλέον σοβαρά τον εμβολιασμό τους;”
Επόμενο άρθρο«Μέσα» στην σουίτα του ξενοδοχείου πριν τον βιασμό που καταγγέλει η 24χρονη – Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι (εικόνες+βίντεο)