Βίκυ Κάβουρα: Δείχνει πώς είναι το σώμα της ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη

Η Βίκυ Κάβουρα μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες από τη γέννηση της πρώτης της κόρης διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα, με το μυστικό της να κρύβεται στη συστηματική γυμναστική.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια δημόσια εμφάνισή της τον Ιανουάριο.

Με τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα φροντίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν ιδιαίτερα τα Μέσα ενημέρωσης, μετά τη γέννηση της κόρης τους όμως η ηθοποιός έκανε μερικές αναρτήσεις στο Instagram ενώ πιο πρόσφατα, την ημέρα της γιορτής του πατέρα ευχήθηκε στον αγαπημένο της με μια φωτογραφία.

Αυτή τη φορά, φόρεσε το μπικίνι της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με το καλλίγραμμο σώμα της.

H Βίκυ Κάβουρα ποζάρει με μπικίνι

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία ποζάρει με ένα μπλε λεοπάρ μπικίνι από το brand της i-crab, μέσα σε ένα γήπεδο του τένις. Τα μαλλιά της έχει φυσήξει ο αέρα προς τα πίσω και το πρόσωπό της είναι φυσικό χωρίς περιττό μακιγιάζ.

Φυσικά εκείνο που σχολίασαν οι διαδικτυακοί της φίλοι είναι πως το σώμα της δείχνει εντυπωσιακό και ιδιαίτερα γυμνασμένο, μόλις 4 εβδομάδες από τη γέννηση της κόρη της.

Είναι γνωστό πως η ηθοποιός προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της αλλά και γυμνάζεται συστηματικά.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε ποτέ τη γυμναστική. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το studio Pilates, ενώ ακόμη και τώρα δημοσιεύει στιγμιότυπά της από το γυμναστήριο με το σώμα της μοιάζει σαν να μην έχει αλλάξει καθόλου, ακόμη και μετά την εγκυμοσύνη αλλά και μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, στις 30 Μαϊου. Η ίδια είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών με το νέο μέλος της οικογένειας αλλά και από το μαιευτήριο.

26 ημέρες μετά, η Βίκυ Κάβουρα δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι και όχι μόνο έχει επανέλθει το σώμα της, δείχνει να είναι πιο καλά από ποτέ.