Μια νέα στήλη ενσωμάτωσε στην εκπομπή της η ξανθιά μπουκλάτη τηλεπερσόνα Κατερίνα Καινούργιου. Δεν φτάνουν τα διλήμματα και οι μαϊμού τηλεφωνικές γραμμές που έβγαζε στον αέρα μέχρι πρότινος (την είχε βγάλει στη σέντρα και ο φίλος της Νίκος Μουτσινάς), φέτος φέρνει στο πλατό και μια κυρία Μαρία Ζώη αριθμολόγο, ψυχολόγο και δασκάλα Ευ Ζην κατά την ίδια.

Μέχρι εδώ καλά, αντί να έχουμε ζώδια που παίζουν σε όλα τα πρωινάδικα, φέρνουμε κάτι νέο, φουλ ξενόφερτο μιας και υπάρχει και εκπομπή στο εξωτερικό με διαφόρους τέτοιους που λένε τα μελλούμενα και τρέχεις να κρυφτείς από τις αποκαλύψεις.

Στη σημερινή εκπομπή λοιπόν, η Μαρία Ζώη κάθισε σοβαρή-σοβαρή στον καναπέ απέναντι από το Κατερινάκι. Όλο αγωνία η παρουσιάστρια για το τι είπε στον Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κώστας ο έρημος τι να κάνει, νέο τραγούδι έχει να προωθήσει σε περίοδο που τα καταστήματα είναι κλειστά και θα παραμείνουν για πολύ ακόμα, οπότε και τις κοτρόνες που του έδωσε να χαϊδέψει, χάιδεψε και περίεργος για το μέλλον του έδειχνε, και ότι του είπαν τέλος πάντων από το κοντρόλ.

Και ω! Τι έκπληξη! Η Πυθία προβλέπει ένα τροχαίο για τον καλεσμένο της στήλης! 

Το «Βλέπω το θάνατό σου» έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Ο καλεσμένος άκουσε ότι κάποιο κακό θα τον βρει κι από τροχαίο κιόλας. Πόσο ωραία να του ακούστηκε αφού είχε χάσει από τροχαίο τον φίλο του και συνεργάτη Παντελή Παντελίδη, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους στο ίδιο νυχτερινό κέντρο;

Στη τηλεόραση του 2020 μας ενοχλεί, και δικαίως, ένα Bachelor και ένα Big Brother, αλλά μια κυρία που έχει την αίσθηση, την έκτη αίσθηση ως άλλη Χριστίνα Κολέτσα, περνάει στα ψιλά γράμματα!

Το βίντεο όπου ο Νίκος Μουτσινάς εκθέτει την Κατερίνα Καινούργιου: 

Πηγή: pronews.gr