“Βοήθεια, καίγομαι”: “Άρπαξαν” τα μαλλιά της Ζήνας Κουτσελίνη όσο έσβηνε τα κεράκια στην τούρτα της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 21 Απριλίου και το μεσημέρι της Δευτέρας 22/4 που βρέθηκε στον αέρα της εκπομπής της, Αλήθειες με τη Ζήνα, οι συνεργάτες της της ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη.

Της έφεραν στο πλατό του STAR όχι μόνο μία αλλά τρεις τούρτες και μία μεγάλη ανθοδέσμη.

Η μία τούρτα προήλθε από τους θαυμαστές της, η μία από τις φίλες της και η τρίτη από ολόκληρη την παραγωγή του καναλιού. Όσο έσβηνε τα κεράκια όμως, συνέβη ένα μικρό ατύχημα, καθώς άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της, ευτυχώς ελάχιστα, με την ίδια να κάνει αμέσως χιούμορ.

Η έκπληξη στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Χρόνια μου πολλά. Χθες 21 Απριλίου γιόρταζα, μη ξεχνιόμαστε, γιατί είναι σημαδιακή ημέρα στη συνείδηση πολλών», είπε γελώντας η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής και αφού εμφανίστηκαν μπροστά της οι τούρτες, επισήμανε: «Επειδή βλέπετε ότι έχω τρεις τούρτες, πρέπει να τις σβήσω!».

Τότε άρπαξαν τα μαλλιά της και είπε: «Παιδιά, κάηκαν τα μαλλιά μου! Πήρα φωτιά», αλλά πρόσθεσε έπειτα χωρίς να χαλάει η διάθεσή της: «Λέτε να φύγει το κακό το μάτι;». «Στα 54 μου είμαι ευλογημένη, έχω τα πάντα και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», κατέληξε.

δείτε το βίντεο στο fanpage.gr