«Βόμβα» από τη Μαρινέλλα: «Το βλέπω να έρχεται με την εγγονή μου…»

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα προσπαθεί να κρατάει η σπουδαία Μαρινέλλα την οικογένεια της.

Σε μια σπάνια εξομολόγησή της η τραγουδίστρια έριξε «βόμβα» και μίλησε για την εγγονή της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της μάλιστα, προσπάθησε να προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο την καριέρα της και όσο το δυνατόν λιγότερο τα προσωπικά της.

Την ίδια στάση κρατάει και η μοναχοκόρη της Τζωρτζίνα, η οποία ήταν πάντα χαμηλών τόνων και ουδέποτε θέλησε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με οποιονδήποτε τρόπο, αν και στεκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό της μητέρας της και τη στήριζε με κάθε τρόπο.

Εκτός, όμως, από την κόρη της, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα δύο εγγόνια της, τον 18χρονο Δημήτρη, αλλά και για την 13χρονη Μελίνα.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η Μαρινέλλα για την εγγονή της, σε παλιότερη συνέντευξή της, «γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Τα δύο εγγόνια είναι καρπός του έρωτα της Τζωρτζίνας με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο και παρά το χαμηλό προφίλ που κρατάει το ζευγάρι, πριν από λίγες μέρες, εθεάθη με τον γιο του Δημήτρη στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Ηρωδείου, όπου η Μαρινέλλα έδωσε συναυλία μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη.

πηγή fanpage.gr