Το αδιαχώρητο από τουρίστες και γηγενείς επικρατούσε χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς μεγάλο πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματοςταξιδεύοντας σε κοντινές και πανέμορφες τοποθεσίες.

Την τιμήτική τους φαίνεται πως είχαν τα νησιά του Ιονίου, με τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά να αποτελούν τους βασικούς προορισμούς των εκδρομέων.

Με τον καιρό να αποτελεί σύμμαχο αυτό το τριήμερο και τις θερμοκρασίες μέχρι και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος να παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, λογικό ήταν πολλοί να παρατήσουν για λίγο την καθημερινή ρουτίνα και να καταφύγουν οικογενειακά για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας τα μπάνια τους στις όμορφες παραλίες των δυο νησιών. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που υπήρξε στο λιμάνι της Κυλλήνης, το οποίο «πλημμύρισε» από κόσμο που ήταν έτοιμος για την τριήμερη «εξόρμησή» του.

Στην τεράστια κίνηση που παρατηρήθηκε χθες, εστίασε ο ταξιδιωτικός πράκτορας Γιάννης Παπανικολάου: «Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τον κόσμο να επιθυμεί να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά του, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα συγκριτικά με πέρυσι. Ιδιαίτερα για το νησί της Ζακύνθου, η κίνηση ήταν τεράστια. Η πληρότητα σε όλα τα δρομολόγια για Κεφαλονιά-Ζάκυνθο έφθασε το 100%».

Αναδημοσίευση από www.patrisnews.gr