Βρήκαμε στα ΙΚΕΑ τον καθρέφτη της Ντορέττας Παπαδημητρίου -Κομψός, δίνει πολυτέλεια στον χώρο

Ένας καθρέφτης απογειώνει το design του σπιτιού ενώ παράλληλα δημιουργεί τη ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα design item και στην προκειμένη περίπτωση ανακαλύψαμε έναν στιλάτο καθρέπτη από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τον οποίο έχει επιλέξει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο καθρέπτης που είδαμε σε post της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι ιδιαίτερα κομψός, με ξύλο καρυδιάς σε υπέροχο απαλό χρώμα, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για κάθε χώρο, όποια κι αν είναι η χρωματική παλέτα που έχετε επιλέξει για το δωμάτιο, το χολ ή το σαλόνι σας.

Είναι από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, κοστίζει 99 ευρώ και μπορεί να απογειώσει το design του χώρου ιδιαίτερα εύκολα.

Μπορείτε να τον τοποθετήσετε στο δωμάτιο, πάνω από το έπιπλο μακιγιάζ στην κρεβατοκάμαρα, στο χολ, στον διάδρομο ή και στο σαλόνι σας.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως, οι ειδικοί του Φενγκ Σούι πιστεύουν ότι το καλύτερο δωμάτιο για να κρεμάσετε τον καθρέπτη σας είναι η τραπεζαρία, η οποία αντιπροσωπεύει την ικανότητά σας να βγάλετε χρήματα και να κρατήσετε τον πλούτο – κάτι που όλοι θα θέλαμε να αντανακλάται λίγο περισσότερο στη ζωή μας.

Μπορείτε λοιπόν να ακολουθήσετε τους κανόνες του Φενγκ Σούι και να προσθέσετε τον καθρέπτη στην τραπεζαρία σας δίνοντας μια ντιζαϊνάτη πινελιά στον χώρο.

Το χρώμα του δεν είναι καθόλου δεσμευτικό αφού μπορεί να συνδυαστεί και με λευκό και με μαύρο αλλά και με κάποιο ξύλινο έπιπλο.

Δείτε τον καθρέπτη από τα ΙΚΕΑ εδώ