Βρήκε τον εκλεκτό, είναι Ολυμπιακός: Έτσι θέλει η Δανάη Μπάρκα να της κάνει πρόταση γάμου το αγόρι της

Τα όσα είπε ο Πάνος Μουζουράκης στο “The 2Night Show” για το πώς έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη σχολίασαν την Πέμπτη στο “Πάμε Δανάη”.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε για την πρόταση

“Αυτές οι προτάσεις, όπως του Πάνου, που είναι ευφάνταστες έχουν το χιούμορ τους και την ομορφιά τους. Όταν είναι ιδιωτικές. Όταν βλέπω προτάσεις γάμου μπροστά σε κόσμο, εκτός του ότι με πιάνει αγωνία, λέω μέσα μου “αυτός ο άνθρωπος δε θέλει τώρα”.

Και να μην ήθελα, δε θα έλεγα όχι, θα έλεγα ναι, και μετά όταν φεύγαμε θα έλεγα το όχι… Αν ήμασταν με τους πολύ δικούς μας, δε θα είχα πρόβλημα, αλλά έτσι δημόσια, δε θα ήθελα, θα λιποθυμούσα” είπε η Δανάη Μπάρκα.

Με τη σειρά της η Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε: “Εμένα μου έχει συμβεί αυτό, Δανάη, να πει όχι η κοπέλα. Δεν του είπε όχι αλλά καταλάβαμε όλοι ότι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, σαν να ήθελε να του πει: πάρε το δαχτυλίδι πίσω και πάμε να φύγουμε.

Ήταν γεμάτο κόσμο το εστιατόριο. Εμείς συνεχίσαμε να τρώμε σαν να μην τρέχει τίποτα, για να μην τους φέρουμε σε πιο δύσκολη θέση. Μετά από λίγο οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν, δεν πήγε καθόλου καλά αυτό. Έχεις δίκιο, είναι αμήχανο”.

Δείτε το απόσπασμα στο fanpage.gr