Μια ακόμη βραδιά που στην Θεσσαλονίκη επικρατεί το… αδιαχώρητο σε πολλά σημεία της πόλης. Ποτά στο χέρι, συνωστισμός και αστυνομικοί στο σημείο για να “διαλύσουν” τις παρέες των νεαρών. Δείτε βίντεο από την συμπρωτεύουσα.

Η παρέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε και απόψε, Πέμπτη 14.05.2020, στην Θεσσαλονίκη, λόγω συνωστισμού έξω από γνωστά μπαρ στο κέντρο της πόλης, την ώρα που ο κορονοϊός όχι μόνο… δεν αποτελεί παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να “θερίζει” ζωές στην χώρα μας.

Όπως συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης, 13.05.2020, με τις απίστευτες εικόνες των πεζοδρομίων που θύμιζαν… μπουζούκια, με σαμπανιέρες και ποτά, έτσι και απόψε, στα μπαρ τα οποία λειτουργούν ως take away συγκεντρώθηκαν δεκάδες νέοι πίνοντας αλκοολούχα ποτά έξω από αυτά.

Οι νεαροί απολάμβαναν το ποτό τους, ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις για την προστασία από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες πολιτών στην Άμεση Δράση για συνθήκες συγχρωτισμού.

Δείτε τις εικόνες από την Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις και το πλήθος άρχισε να διαλύεται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν περιπολίες στο κέντρο της πόλης προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συγχρωτισμός και σε άλλα μπαρ του κέντρου…

Πηγή: newsit.gr