Ζέτα Μακρυπούλια: “Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού”

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού, «Μαρία τη Νύχτα» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το άγχος που έχει αποκτήσει με τις συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μετά την τελευταία της έπαθε κρίση πανικού.

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν. Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού.

Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού. Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω κουραστεί.

Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες», αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 2’ λεπτό και μετά:

πηγή antenna.gr