Άλλαξαν όλα με τους κωδικούς του winbank για τους κατόχους λογαριασμών στη συγκεκριμένη τράπεζα. Ποια η διαφοροποίηση.

Όπως πλέον συμβαίνει σε πάρα πολλές υπηρεσίες έτσι και στο e web banking έρχεται στη ζωή μας το qr code, το οποίο έχει σκοπό να καταστήσει πιο εύκολη και γρήγορη την είσοδο μας στο σύστημα χωρίς να είναι αναγκαία η καταχώρηση του κωδικού μας.

Αυτό στην πράξη σημαίνει πως μόνο με το username μας και ένα qr code θα μπορούμε να μπούμε στην εφαρμογή του mobile app.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλη τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να βάλετε αυτό το νέο εργαλείο στην καθημερινότητα σας.

Τράπεζα Πειραιώς: Πως μπορείτε να το εγκαταστήσετε

Συγκεκριμένα, από την αρχική σελίδα εισόδου της winbank, πατάτε την επιλογή «Είσοδος QR Code».  Κατόπιν γράφετε το Username και επιλέγετε Συνέχεια. Τότε  στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένα QR code, το οποίο θα παραμείνει ενεργό για 90 δευτερόλεπτα.

Ακολούθως πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο σάρωσης από την εφαρμογή winbank mobile έτσι ώστε να σαρώσετε το QR code.

Μόλις γίνει η διαδικασία για την ταυτοποίηση με quick login τότε θα μπορέσετε να δώσετε έγκριση σύνδεσης στην υπηρεσία winbank web banking.

Πάντως να σημειωθεί πως η είσοδος στην υπηρεσία winbank web banking με Username και Password παραμένει και άρα θα μπορείτε στο εξής να επιλέγετε μεταξύ των δύο τρόπων εισόδου.

Τέλος να αναφέρουμε και κάτι ακόμα: απαραίτητη προϋπόθεση, να έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής winbank mobile.

Πηγή: newsme.gr

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Σολωμού
Επόμενο άρθροΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Θα καταθέσει για “περίεργες κινήσεις” της Ρούλας – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ