Ο Σκλαβενίτης το 2022 «μεγαλώνει» και αλλάζει!

Περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης θα ανακαινιστούν από τον επόμενο μήνα και εντός του 2022 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία.

Πρόσφατα μάλιστα η αλυσίδα Σκλαβενίτης προχώρησε στην ανακαίνιση και επέκταση του υπερμάρκετ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 93-97. Όσοι το είδαν από κοντά, έτριβαν τα μάτια τους!

Το συγκεκριμένο κατάστημα, επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ, αποτελεί το μεγαλύτερο υπερμάρκετ της εταιρείας στην Αθήνα. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης – υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς. Επιπλέον, όπως και στα περισσότερα υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, το νέο κατάστημα διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης 750 θέσεων.

Σημειώνεται ότι μέσα στο τρέχον έτος, η εταιρεία δρομολόγησε μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, μεταξύ των οποίων την ανακαίνιση 25 ακόμη καταστημάτων, την ίδρυση 7 νέων και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και σε άλλες πόλεις εκτός της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη).

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΠολύ ευχάριστα για το εμβόλιο της AstraZeneca…
Επόμενο άρθρο“Για τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου & την δήλωση του βουλευτή Π. Καππάτου”